PDA

View Full Version : Yahoo down?



Freehold Fred
08-09-2006, 04:39 PM
I can ping yahoo.com but no can connect to yahoo via browser (time out error). I CANNOT ping finance.yahoo.com (expires in transit).

Anyone else having problems? My ISP is Optimum. If YOU can connect via diff ISP, then I have a DNS problem here.

casey
08-09-2006, 04:41 PM
Fred, I use Yahoo finance and I just clicked it and it came right up. No Problem..

Freehold Fred
08-09-2006, 04:51 PM
Fred, I use Yahoo finance and I just clicked it and it came right up. No Problem..

Who is your ISP.

Can you please provide me a working DNS of your WAN cable/DSL modem side, not from your router?

Freehold Fred
08-09-2006, 06:10 PM
Problem cleared up just now. Temp DNS prob is my guess.

casey
08-09-2006, 06:49 PM
Sorry supper time...