PDA

View Full Version : Firefox Issue



Guest11
09-11-2007, 12:40 PM
On my new Quad Core, I note that Firefox will not open a map for Mapquest ( www.mapquest.com (http://www.mapquest.com) ). IEwill. I have shutdown popup blocker, don't use Site Advisor (or any of the other FF addons), have Flash and Macrovision and Java all enabled and shut down filtering on AdMuncher too...man is this annoying. It doesn't do this on any other PC oh and I should Add this is Vista with Uac and Defender mutilated!

Wolfeymole
09-11-2007, 01:09 PM
I don't have a problem Rich.

I searched outside of the US and all works fine.

Your link won't work obviously as there is a bracket at the end of it.

Guest11
09-11-2007, 05:30 PM
I can get to the site and I can search for addresses, it's just the map opens with no map.

Seth
09-11-2007, 05:40 PM
Long shot Rich...

Hold down the CTRL key while opening the link to the map.